Ma - vr.: 09:00 - 17:00

LiveZilla Live Help
Werkwijze

Over Canarische Eilanden

Vakantie Canarische eilanden

Op maar liefst enkele uren vliegen ben je verwijderd van een prachtig eilandparadijs in Zuid-Europa, namelijk de Canarische Eilanden. Het eiland staat bekend om het prachtige landschap, uitstekend klimaat, heerlijke keuken, zonovergoten stranden, vriendelijke bevolking en de bruisende badplaatsen. 

Zonvakantie Fuerteventura, Lanzarote & Gran Canaria

De Canarische eilanden liggen in de Atlantische Oceaan. De 7 grootste eilanden zijn El Hierro, Fuerteventura, Gran Canaria, La Gomera, La Palma, Lanzarote en Tenerife. Naast deze schitterende eilanden beschikt de eilandengroep ook nog eens over 6 kleine eilandjes. Een jongerenvakantie is vooral aan te raden op de eilanden Gran Canaria en Tenerife.

Jongerenvakantie Gran Canaria, Playa del Inglés

De bruisende badplaats Playa del Inglés is een populaire bestemming voor een jongerenreis op Gran Canaria. Dit Spaanse eiland is zeer geliefd bij jongeren. Playa del Inglés biedt naast een uitstekend nachtleven ook prachtige stranden, helderblauw zeewater en eeuwige zonnestralen. Om alle feestende jongeren een verblijf te kunnen bieden is er een grote keuze aan hotels en appartementen in Playa del Ingles. Het wilde stapleven speelt zich vooral af in Fabric, Pacha, Seven, Zigzags en nog veel meer. Wil je even iets anders doen dan luieren op het strand en feesten tot diep in de nacht? Ga met je vriendinnen winkelen in de winkelcentra  Kasbah, Plaza en Gran Chaparral. Kortom een jongerenreis in Playa del Inglés is zeker de moeite waard!

Jongerenreis Tenerife, Playa de las America

Tenerife is een party eiland bij uitstek. De bruisende badplaats Playa de las Americás heeft alles wat nodig is voor een geslaagde jongerenvakantie! Zon, zee, strand en natuurlijk heel veel feest! Langs het strand en in het centrum van Playa de las Americas liggen hotels en appartementen. Op de boulevard speelt het nachtleven zich af. Ëen van de favoriete discotheken onder de Nederlandse jongeren is Eurodisco. Wil je naast het uitgaansleven ook het eiland ontdekken, dan zit je op Tenerife op de goede plaats. Maak een avontuurlijke jeepsafari en ontdek het vulkanische landschap of maak een boottocht waar je dolfijnen en walvissen kunt spotten.

Goedkope Jongerenvakantie boeken

Bekijk op Jongerenreizen Atlas de goedkoopste jongerenreizen aanbiedingen naar de Canarische eilanden en ontdek het stapleven in Playa de las Americas en Playa del Inglés. De beste hotels en appartementen op Tenerife, Gran Canaria en Fuerteventura in één overzicht.

Atlas toppers in Canarische Eilanden

Met deze zoekcriteria is er geen accommodatie beschikbaar.
Klik hier om terug te keren naar de homepage.