Ma - vr.: 09:00 - 17:00

LiveZilla Live Help
Werkwijze
Regio's
La Gomera (11)
Plaatsen
Hermigua (2)

Over de Jongerenreizenatlas

Welkom op de jongerenreizen atlas. Op deze website vind je een uitgebreid overzicht van alle jongerenreizen & goedkope groepsvakantie aanbiedingen naar Hermigua. Zie je door de bomen het bos niet meer dan is de jongerenreizen atlas er voor je om te helpen je ideale vakantiebestemming te vinden. Je kunt aan de hand van je wensen een overzicht creeeren van de hotel, appartement of vakantievilla aanbiedingen in Hermigua. Zo weet je zeker dat je de goedkoopste aanbieding hebt gevonden. Met een klik kun je vervolgens direct de vakantie van je jongerenvakantie keuze boeken bij de aanbieder. Bekijk hier het actuele aanbod van jongerenreizen in Hermigua:

Zomervakantie Atlas toppers in Hermigua

Casita La Posada

Canarische Eilanden La Gomera Hermigua

Casa La Posada is ideaal voor mensen die van rust en privacy houden. Deze drie casitas liggen in een rustige en landelijke boomgaard met een spectaculair uitzicht over de vallei van Hermigua.

Tijdens uw verblijf is een huurauto inbegrepen, welke u ontvangt bij aankomst in de haven van La Gomera. Aan het einde van uw vakantie levert u de auto weer in bij de haven.U vliegt aan op de luchthaven van Tenerife-Zuid. Bij aankomst overhandigt onze reisleiding u het bootticket. Aansluitend vertrekt u per transferbus naar de haven van Los Cristianos, alwaar u incheckt voor de bootovertocht naar La Gomera. Tijdens uw vakantie dient u te confirmeren bij de reisleiding van Tenerife welke afvaart vanuit La Gomera u dient te gebruiken. Bij aankomst in de haven van Los Cristianos staat een transferbus klaar die u naar de luchthaven van Tenerife-Zuid zal brengen. Alle transfers en bootverbindingen zijn inbegrepen.Afhankelijk van de aankomst- en vertrektijden van de vlucht kan het noodzakelijk zijn dat u de eerste en/of de laatste nacht op Tenerife zult doorbrengen. Dit wordt door ons verzorgd.N.B. Reisleiding alleen telefonisch bereikbaar.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Appartement Jardin La Punta

Canarische Eilanden La Gomera Hermigua

Appartementen Jardin la Punta is een kleinschalig appartementencomplex gebouwd in zomer 2004. Het complex is gebouwd op een helling in de vallei van Hermigua. De appartementen zijn terrasvormig gebouwd en bieden zodoende

een prachtig uitzicht over zee.Gedurende uw gehele verblijf is een huurauto inbegrepen. De huurauto staat voor u klaar in de haven van La Gomera. Bij vertrek levert u de auto weer in bij de haven van La Gomera. U vliegt aan op de luchthaven van Tenerife-Zuid. Bij aankomst overhandigt onze reisleiding u het bootticket. Aansluitend vertrekt u per transferbus naar de haven van Los Cristianos, alwaar u incheckt voor de bootovertocht naar La Gomera. Tijdens uw vakantie dient u te confirmeren bij de reisleiding van Tenerife welke afvaart vanuit La Gomera u dient te gebruiken. Bij aankomst in de haven van Los Cristianos staat een transferbus klaar die u naar de luchthaven van Tenerife-Zuid zal brengen. Alle transfers en bootverbindingen zijn inbegrepen.Afhankelijk van de aankomst- en vertrektijden van de vlucht kan het noodzakelijk zijn dat u de eerste en/of de laatste nacht op Tenerife zult doorbrengen. Dit wordt door ons verzorgd.N.B. reisleiding alleen telefonisch bereikbaar.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen