Ma - vr.: 09:00 - 17:00

LiveZilla Live Help
Werkwijze

Jongerenreizen Turkije

Bij Turkije denk je niet direct aan een jongerenreis. Turkije is een vakantie land dat meer bekend staat als culturele reisbestemming. Er hebben namelijk zo veel volkeren geleefd dat er zeer veel variatie is in culturen. Ook voor een echte strand vakantie ben je in Turkije aan het juiste adres. Het is echter voor jongeren een bijzonder aantrekkelijke bestemming aangezien het prijsniveau behoorlijk laag is. En het prijsniveau is natuurlijk iets waar je als jongeren al snel naar kijkt. Een reis naar Turkije is heel goedkoop en de kosten die je voor je vermaak kunt maken in het land zijn ook erg laag. Een zeer goed ingrediƫnt voor een jongerenvakantie in Turkije.

Turkije heeft schitterende kleine strandjes en ook kleine baaien waar het massatoerisme nog niet aanwezig is. Maar er zijn natuurlijk ook de wat drukker bezochte uitgestrekte zandstranden waar je heerlijk kan zwemmen en aan het strand liggen met je voeten in het heerlijke warme zand. Het uitgaansleven is door het toenemende bezoek door vele duizenden jongeren ook zeker noemenswaardig en groeiende. Vooral in Marmaris en Alanya is het alle dagen feest en zijn de beruchte kroegen te vinden. Er zijn veel leuke en druk bezochte discotheken die het uitgaansleven erg aantrekkelijk maken. Vaak zijn deze discotheken in de openlucht met een grote bar en veel danseressen. Door het constante warme weer kan dit, want zelfs in de late uurtjes blijft het erg aangenaam.

Iedereen die wel eens een Turkse discotheek heeft bezocht, zal zich de aparte sfeer sfeer herinneren. De obers zijn zeer actief en staan weer klaar met een nieuw glas als je glas nog maar net leeg hebt. Op de service valt dus niks aan te merken. Kortom, als jij iemand bent die meer `s nachts leeft dan overdag is dit een vakantiebestemming waar je geen nee tegen kunt zeggen.

Bezoek na het uitgaan een van de beroemde Turkse badhuizen om heerlijk tot rust te komen. Dit maakt je vakantie een super vakantie. Er zijn overal in de toeristische centra genoeg eetgelegenheden die nog tot laat open zijn. Op elk moment van de dag of nacht kun je wel een eettent vinden. Als je geluk hebt komen er zelfs danseressen aan of op je tafel dansen en maken er een extra groot feest van.

Voor de souvenirtjes jagers is Turkije het land om je hart op te halen. Turken zijn echte handelaren en verkopen alles wat los en vast zit. Maar let op, betaal nooit de volle pont, want handelen is in Turkije heel normaal. Probeer dus altijd een beetje geld er vanaf te halen. Voor de rest zijn de mensen altijd heel vriendelijk in Turkije.

Alles wat je nodig hebt om van je jongerenvakantie een onvergetelijke vakantie te maken is aanwezig in Turkije. Bekijk onze Turkije jongerenreizen aanbiedingen.