Ma - vr.: 09:00 - 17:00

LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Turkije (1091)

Over Turkije

Luxe en goedkope vakantie Turkije

Turkije is de laatste jaren uitgegroeid tot een populaire bestemming voor jongerenvakanties. Dit is mede te danken aan de goedkope prijzen, all inclusive hotels, overvloed van discotheken, zonovergoten stranden en aangenaam klimaat in o.a. de badplaatsen Marmaris en Alanya! Veel feesten vinden zelfs in de openlucht plaats en dat is meer dan logisch want met de aangename temperaturen is de buitenlucht ideaal. De Turkse buikdanseressen zorgen voor de Arabische sferen in de clubs. In het kort gezegd: boek je jongerenreis naar Turkije maar snel zodat het feest los kan barsten.

Onvergetelijke vakantie in Alanya, Marmaris of Gümbet!

De badplaatsen Marmaris, Alanya en Gümbet zijn de top locaties om een jongerenvakantie door te brengen! Deze vakantiebestemmingen zijn gericht op jongeren en staat garant voor veel zon, prachtige stranden en een bruisend nachtleven. Breng een bezoekje aan een Turks badhuis, de Hammam, of ga een dagje mee met een boottocht. De sfeervolle badplaats Marmaris heeft een idyllisch haventje, levendig uitgaanscentrum, grote bazaar en gezellige restaurants. Alanya doet niet onder van Marmaris met betrekking tot een jongerenvakantie. Let ook eens op alle mooie all inclusive hotels die direct aan het strand liggen. Gümbet beschikt over een gezellig centrum met veel winkels en uitgaansmogelijkheden. Een goede conditie kun je af en toe wel gebruiken als je bergopwaarts of bergafwaarts moet om het centrum of strand te bereiken. Bezoek in Gümbet de Nederlandse kroeg Oranje!

All Inclusive jongerenreis Turkije

Dit prachtige vakantieland heeft voor iedere vakantieganger iets te bieden, van eenvoudige appartementen tot all inclusive hotels direct aan zee. Zowel de prijzen van de luxe hotels als lokale prijzen zijn zeer gunstig. Het komt vaak voor dat u in Turkije hetzelfde betaalt voor een luxe vier- of vijsterren hotel als een driesterren accommodatie op een andere bestemming. Geniet van de all inclusive formule in de vele hotels; cocktailtje aan het zwembad, lekkere snacks tussendoor en s avonds een uitgebreid buffet. Geen zorgen meer over geld tijdens je vakantie in Turkije. Een vakantie in Turkije is dan ook de beste keuze voor een goedkope jongerenvakantie. Bekijk dus snel de hotels en appartementen in Marmaris, BodrumGümbet of Alanya op Jongerenreizen  Atlas!

Atlas toppers in Turkije

Met deze zoekcriteria is er geen accommodatie beschikbaar.
Klik hier om terug te keren naar de homepage.