Ma - vr.: 09:00 - 17:00

LiveZilla Live Help
Werkwijze

Over Kroatië

Kroatië, voor een gave jongerenvakantie!

Tot in de late uurtjes feesten is toch wat iedereen wil? In Kroatië is hier dan ook volop de gelegenheid voor. Zo heb je bijvoorbeeld de populaire badplaatsen Medulin, Novalja, Porec en Rovinj. Elk jaar brengen vele jongeren hier hun feestvakantie door. Uitgefeest? Dan kun je nog altijd terecht op één van de mooie uitgestrekte kiezelstranden waar het zonnetje altijd schijnt. Maar niet alleen de kustlijn is prachtig, ook het binnenland heeft veel te bieden. Maak een jeepsafari door de uitgestrekte bossen en langs de grote meren met watervallen.

Porec, de vakantietopper van Kroatië!

Porec is een populaire bestemming voor een onvergetelijke jongerenreis. Dit bruisende havenstadje is dé plek om een jongerenvakantie te vieren. Niet alleen het uitgaansleven is geweldig, maar ook de marktkraampjes met allerlei souvenirs, kleding en sieraden.

Feestvakantie in Rovinj

Wil je zeker zijn van een zonvakantie? Dankzij de zonnige ligging kun je in Rovinj heerlijk genieten van het zonnetje en een verkoelende duik nemen in de helderblauwe zee. Ga heerlijk loungen in een cocktailbar en proef de heerlijke cocktails. In Rovinj heb je zeker een geslaagde jongerenreis!

Novalja, vakantie in klein Ibiza

Altijd als eens een jongerenvakantie willen doorbrengen in Ibiza maar rijst dit boven je budget? Ga dan op vakantie naar Novalja, het Ibiza van het Oosten op het eiland Pag. Novalja is al een langere tijd ontdekt door de Scandinavische en Engelse jongeren en nu ook zeker door de feestvierende Nederlanders. Een strandfeest op Zrce Beach mag je niet missen! Deze strandfeesten zijn echt onvergetelijk en overtreffen je verwachtingen! Neem je mooiste strand-outfit mee want het is hier zien en gezien worden.

Medulin, combinatie van cultuur en feest

Het uitzinnige nachtleven maakt Medulin tot een jongerenvakantie topper! Een van de grootste discotheken in de omgeving van Medulin is Aquarius, deze ligt direct aan zee, dus als je verkoeling zoekt na een wilde party avond dan duik je gewoon de zee in. Het is de moeite waard om een bezoekje te brengen aan het plaatsje Pula en ga terug in de Romeinse en Middeleeuwse tijd.

Vakantie aanbiedingen naar Kroatië

Kortom een jongerenvakantie in Kroatië overtreft de allergrootste fantasieën. Bekijk dus snel de vakantie aanbiedingen naar de feestbestemmingen Rovinj, Porec, Medulin en Novalja op Jongerenreizen Atlas!

Atlas toppers in Kroatië

Met deze zoekcriteria is er geen accommodatie beschikbaar.
Klik hier om terug te keren naar de homepage.