Ma - vr.: 09:00 - 17:00

LiveZilla Live Help
Werkwijze

Over Cyprus

Cyprus vakantie; zon, zee, strand en feest 

Cyprus is de ideale vakantiebestemming voor jongeren die toe zijn aan iets nieuws. Op Cyprus geniet je van zon, zee, strand en feestjes! Uniek aan Cyprus is dat het eiland verdeeld is in een Turks en Grieks gedeelte. Het eiland wordt steeds populairder onder de Nederlandse jongeren. Op Cyprus is de hele zomer prachtig weer met temperaturen die kunnen oplopen tot 40 graden. 

Ayia Napa, vakantie topper voor jongeren 

De levendige badplaats Ayia Napa is een populaire badplaats voor een jongerenvakantie. De stranden rondom Ayia Napa behoren te mooiste van Cyprus. In een korte tijd is dit vissersdorpje uitgegroeid tot een bruisende badplaats! Overdag heerlijk luieren op het strand en in de avonduren het uitgaansleven onveilig maken. Ook aan de Nederlandse vakantiegangers is gedacht, zo zijn er cafés die door Nederlanders worden uitgebaat. De internationale dj s zorgen voor geweldige optredens in de grote hoeveelheid clubs. Om na een geweldige avond vol feest lekker te kunnen slapen moet de inwendige mens nog tevreden worden gesteld. Dit kan door bij een van de vele fastfoodrestaurants die vaak 24h open zijn een hapje te gaan eten. In Ayia Napa liggen vele hotels en appartementen, zowel luxe hotels als goedkope appartementen

Paphos. levendige badplaats  

Wil je een iets rustigere vakantie op Cyprus dan is Paphos de ideale vakantiebestemming. Rondom de haven liggen gezellige terrassen en winkels. Paphos is in vergelijking met Ayia Napa nog vrij authentiek. Wil je een avondje lekker uitgebreid gaan tafelen, dan doe je dit in een van de kleine restaurants met traditionele Cypriotische gerechten. Bij de gerechten wordt vaak een Cypriotische brandewijn geserveerd. 

Jongerenreizen Cyprus

Jongerenreizen Atlas biedt een duidelijk overzicht van hotels en appartementen in de bruisende badplaatsen op Cyprus. Een luxe all inclusive hotel of een appartement aan zee? Cyprus biedt tal van vakantie mogelijkheden. Een jongerenvakantie in Cyprus is zeker geslaagd in de badplaats Ayia Napa. Bekijk op Jongerenreizen Atlas het overzicht van goedkope vakanties naar Ayia Napa. Paphos, Limassol en Larnaca!


Atlas toppers in Cyprus

Met deze zoekcriteria is er geen accommodatie beschikbaar.
Klik hier om terug te keren naar de homepage.