Ma - vr.: 09:00 - 17:00

LiveZilla Live Help
Werkwijze

Over Hongarije

Vakantie Hongarije

Een goedkope vakantie voor jongeren? Dan is Hongarije precies waar jij naar op zoek bent. In Hongarije is namelijk het uitgaan nog redelijk goedkoop en dus de ideale bestemming voor jongerenreizen. De badplaats Siofok bij het Balatonmeer is dé jongerenbestemming in Hongarije.

Jongerenreis Siofok

Aan het grootste zoetwatermeer van Europa ligt bruisend Siofok. Dit is de ultieme bestemming voor jongeren die houden van feesten tot diep in de nacht. De ontelbare barretjes, terrasjes en clubs zorgen voor een welverdiende feestvakantie! Bekende kroegen zijn La Siesta en Spaghetti. Een Nederlands feestje kun je vieren in Aqua en Locomotion. Overdag op het strand aan het Balatonmeer of Velencemeer. En s avonds naar een van de luxe en mooie discotheken in de omgeving.

Hotels, Vakantiehuis & Jongerencamping in Hongarije

Wil je als arme student minder geld uitgeven aan een vakantie, dan is Hongarije echt een land waar je op vakantie moet gaan met je vrienden. Bekijk op Jongerenreizen Atlas voordelige hotels en appartementen in Siofok, rondom het Balatonmeer. Een vakantie op een jongerencamping is in Siofok ook mogelijk. Of huur met je vrienden een vakantiehuis aan het Balatonmeer! In Hongarije zijn in ieder geval genoeg jongerenvakantie mogelijkheden.

Atlas toppers in Hongarije

Met deze zoekcriteria is er geen accommodatie beschikbaar.
Klik hier om terug te keren naar de homepage.