Ma - vr.: 09:00 - 17:00

LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Turkije (1091)
Plaatsen
Fiskardo (2)

Over de Jongerenreizenatlas

Welkom op de jongerenreizen atlas. Op deze website vind je een uitgebreid overzicht van alle jongerenreizen & goedkope groepsvakantie aanbiedingen naar Fiskardo. Zie je door de bomen het bos niet meer dan is de jongerenreizen atlas er voor je om te helpen je ideale vakantiebestemming te vinden. Je kunt aan de hand van je wensen een overzicht creeeren van de hotel, appartement of vakantievilla aanbiedingen in Fiskardo. Zo weet je zeker dat je de goedkoopste aanbieding hebt gevonden. Met een klik kun je vervolgens direct de vakantie van je jongerenvakantie keuze boeken bij de aanbieder. Bekijk hier het actuele aanbod van jongerenreizen in Fiskardo:

Zomervakantie Atlas toppers in Fiskardo

Hotel Fiskardo Bay

Griekenland Kefalonia Fiskardo

[KEY 'DIMENSION_ID_1' DOES NOT EXIST]: Logies/ontbijt Ligging en omgeving: Afstand tot luchthaven: circa 50 kilometer Afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt: circa 200 meter Afstand tot dichtstbijzijnde restaurant: circa 200 meter Afstand tot centrum:

circa 200 meter Afstand tot strand: circa 200 meter Voorzieningen Complex: Bedlinnen inclusief (verschoning 3 keer per week) Handdoeken inclusief (verschoning 7 keer per dag) Schoonmaak kamer 7 keer per dag Babybedje (gratis) 2-persoonskamer - geschikt voor 2 personen: Oppervlakte: ca. 20 m² Het mooie Kefalonia is één van de minder bekende eilanden van Griekenland. Geheel ten onrechte, aldus mijn gids Nestoras. Nestoras is geboren en getogen op Kefalonia, en net als de andere eilandbewoners bijzonder trots op zijn geboortegrond. Hij kan niet begrijpen dat er mensen zijn die de voorkeur geven aan één van de andere Griekse eilanden. Geen van de eilanden heeft zulk mooi natuurschoon als Kefalonia, vindt Nestoras. Want waar vind je zoveel zeldzame bloemen en planten en zelfs wilde paarden? Juist ja, in het Áenos-gebergte op Kefalonia. En waar vind je druipsteengrotten met onderaardse zalen zó groot dat er concerten in worden gegeven? Op Kefalonia natuurlijk. Overtuigd en aangestoken door het enthousiasme van Nestoras ben ik een week lang zoveel mogelijk op pad gegaan. Iedere dag ontdekte ik iets nieuws. Stille baaitjes met idyllische stranden, rustige dorpjes, kerken, kloosters en musea, gezellige taverna’s en restaurants op prachtige locaties. Een week en heel wat autorij-uren later besloot ik dat ik zo niet tot rust zou komen. En ik ben dus nog maar een extra week gebleven. Om optimaal te genieten van Kefalonia, één van Griekenland’s best bewaarde geheimen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Eliza Was Here aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 755,00

Hotel Emelisse

Griekenland Kefalonia Fiskardo

[KEY 'DIMENSION_ID_1' DOES NOT EXIST]: Logies/ontbijt Ligging en omgeving: Afstand tot luchthaven: circa 55 kilometer Afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt: circa 500 meter Afstand tot dichtstbijzijnde restaurant: circa 0 meter Afstand tot centrum:

circa 1500 meter Afstand tot strand: circa 100 meter Voorzieningen Complex: Restaurant Lobbybar Poolbar Fitness centrum (gratis) Onoverdekte tennisbaan Fietsverhuur Bedlinnen inclusief (verschoning 7 keer per week) Handdoeken inclusief (verschoning 7 keer per week) Schoonmaak kamer 7 keer per week 2-persoonskamer type A - geschikt voor 2 personen: Airconditioning Minibar Telefoon Televisie Badkamer met föhn 2-persoonskamer type B - geschikt voor 2 personen: Airconditioning Minibar Telefoon Televisie Badkamer met bad of douche, föhn Het mooie Kefalonia is één van de minder bekende eilanden van Griekenland. Geheel ten onrechte, aldus mijn gids Nestoras. Nestoras is geboren en getogen op Kefalonia, en net als de andere eilandbewoners bijzonder trots op zijn geboortegrond. Hij kan niet begrijpen dat er mensen zijn die de voorkeur geven aan één van de andere Griekse eilanden. Geen van de eilanden heeft zulk mooi natuurschoon als Kefalonia, vindt Nestoras. Want waar vind je zoveel zeldzame bloemen en planten en zelfs wilde paarden? Juist ja, in het Áenos-gebergte op Kefalonia. En waar vind je druipsteengrotten met onderaardse zalen zó groot dat er concerten in worden gegeven? Op Kefalonia natuurlijk. Overtuigd en aangestoken door het enthousiasme van Nestoras ben ik een week lang zoveel mogelijk op pad gegaan. Iedere dag ontdekte ik iets nieuws. Stille baaitjes met idyllische stranden, rustige dorpjes, kerken, kloosters en musea, gezellige taverna’s en restaurants op prachtige locaties. Een week en heel wat autorij-uren later besloot ik dat ik zo niet tot rust zou komen. En ik ben dus nog maar een extra week gebleven. Om optimaal te genieten van Kefalonia, één van Griekenland’s best bewaarde geheimen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Eliza Was Here aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 955,00