Ma - vr.: 09:00 - 17:00

LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Thailand (45)

Over de Jongerenreizenatlas

Welkom op de jongerenreizen atlas. Op deze website vind je een uitgebreid overzicht van alle jongerenreizen & goedkope groepsvakantie aanbiedingen naar Khao Lak Duiken. Zie je door de bomen het bos niet meer dan is de jongerenreizen atlas er voor je om te helpen je ideale vakantiebestemming te vinden. Je kunt aan de hand van je wensen een overzicht creeeren van de hotel, appartement of vakantievilla aanbiedingen in Khao Lak Duiken. Zo weet je zeker dat je de goedkoopste aanbieding hebt gevonden. Met een klik kun je vervolgens direct de vakantie van je jongerenvakantie keuze boeken bij de aanbieder. Bekijk hier het actuele aanbod van jongerenreizen in Khao Lak Duiken:

Zomervakantie Atlas toppers in Khao Lak Duiken

Palm Garden Resort

Thailand Thailand Duiken Khao Lak Duiken

Dit resort ligt in soortgelijke unieke en mooie omgeving als het gelijknamige Palm Garden Resort in Phuket. Elke bungalow is mooi gemeubileerd en voorzien van airco, TV, minibar, kluisje, oplaadstation, ensuite badkamer

met warm waterdouche en gericht op de behoeftes van duikers. Het prive terras is een prima plaats om tijdens je ontbijt te genieten van het ochtendzonnetje.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen