Ma - vr.: 09:00 - 17:00

LiveZilla Live Help
Werkwijze
Regio's
Dubai (41)

Over de Jongerenreizenatlas

Welkom op de jongerenreizen atlas. Op deze website vind je een uitgebreid overzicht van alle jongerenreizen & goedkope groepsvakantie aanbiedingen naar The Palm Jumeirah Dubai. Zie je door de bomen het bos niet meer dan is de jongerenreizen atlas er voor je om te helpen je ideale vakantiebestemming te vinden. Je kunt aan de hand van je wensen een overzicht creeeren van de hotel, appartement of vakantievilla aanbiedingen in The Palm Jumeirah Dubai. Zo weet je zeker dat je de goedkoopste aanbieding hebt gevonden. Met een klik kun je vervolgens direct de vakantie van je jongerenvakantie keuze boeken bij de aanbieder. Bekijk hier het actuele aanbod van jongerenreizen in The Palm Jumeirah Dubai:

Zomervakantie Atlas toppers in The Palm Jumeirah Dubai

Hotel Atlantis The Palm

Verenigde Arabische Emiraten Dubai The Palm Jumeirah Dubai

Ontdenk het meest geweldige hotel binnen ons aanbod. Hotel Atlantis the Palm is gelegen op een fantastische locatie, aan de kop van het palmeiland The Palm Jumeirah.
Het resort is via een

monorail verbonden met het vaste land. Het resort biedt u zoveel mogelijkheden, zodat u altijd wel iets te beleven heeft. Zo?n 1,4 kilometer aan prachtig strand, Het grootste waterpark van het Middenoosten met een glijbaan van 27,5 meter hoog waarbij het water gevuld is met haaien. Een dolfijnen bassin wara u echt met de dolfijnen kan zwemmen. In The Lost Chambers komt de onderwaterwereld tot leven, meer dan 65.000 dieren en zo?n 10 meter aan glas m alles te bewonderen.
Voor 1 keer echte luxe ervaren kan alleen in Hotel Atlantis The Palm, alles is groots en spectaculair!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen