Ma - vr.: 09:00 - 17:00

LiveZilla Live Help
Werkwijze

Over Tunesië

All Inclusive jongerenvakantie Tunesië

Een vakantie in Tunesië biedt het comfort van de westerse luxe gecombineerd met de mysterie van de Arabische wereld. In Tunesië kun je een heerlijk en goedkope jongerenvakantie doorbrengen. Genieten van de luxe in de all inclusive resorts, ontspannen aan de goudgele stranden en duiken in het kristalheldere water. De hoeveelheid uitgaansgelegenheden in Tunesië is niet te vergelijken met het aantal in Spanje. Tunesië staat niet bekend om het uitbundige nachtleven, maar vooral om de goedkope vakanties in  all inclusive hotels. De appartementen en hotels zien er vaak heel mooi en sierlijk uit van buitenaf, een echt Arabisch sfeertje. Onbeperkt drankjes drinken op een ligbedje aan het strand, verfrissende duik nemen in het zwembad en al het lekkers eten in de restaurants zonder op je geld hoeven te letten.

Vakantie Tunesië, ga terug in de tijd!

Ontdek de eeuwenoude tradities en de geschiedenis van Tunesië. Breng een bezoek aan de prachtige Arabische steden Tunis, Carthago en Kairouain met hun bijzondere monumenten. De Kloosterburchten van Monastir en Hammam Sousse zijn ook een bezoek waard! Maak een jeepsafari door de Sahara en bezoek het opvallende zoutmeer Chott el Jerid. Je zult onder de indruk zijn van het buitenaards landschap in Tunesië!

Goedkope vakantie Tunesië

De meest geliefde badplaatsen in Tunesië zijn Djerba, Hammam Souse, Monastir en Hammamet. In ongeveer drie uur ben je in Tunesië om een jongerenvakantie door te brengen in Afrika. Je bent in Tunesië verzekerd van een goedkope jongerenvakantie. Voor eens scherpe prijs geniet je van alle luxe in een all inclusive resort in Hammam Souse, Monastir of Hammamet. Al met al heeft Tunesië alle ingrediënten wat je van een jongerenvakantie kan verwachten.

Atlas toppers in Tunesië

Met deze zoekcriteria is er geen accommodatie beschikbaar.
Klik hier om terug te keren naar de homepage.