Ma - vr.: 09:00 - 17:00

LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Gambia (67)

Over Gambia

Zonvakantie Gambia, Afrika

Op slechts 6 uurtjes vliegen zit je in Afrika, Gambia. Het is een klein landje van maar 400 km lang en met een breedte van 35 tot 70 km. In Gambia zijn prachtige uitgestrekte zandstranden te vinden die een lust zijn voor het oog. Luister naar de magische geluiden uit de bush en ruik de bijzondere geuren. Kortom Gambia is niet zomaar een vakantie bestemming, maar een ultieme belevenis. De aangename temperatuur zorgt ervoor dat Gambia een uitstekend zonvakantie bestemming is. De temperatuur ligt zelfs in de winter rond de 28 graden, in de zomer stijgt die uit boven de 30 graden. Gambia is de ideale vakantie voor wie houdt van zon, zee en strand! Dit in combinatie met de Afrikaanse sfeer maakt de reis naar Gambia een onvergetelijke vakantie!

Proef de Afrikaanse sfeer

Maar Gambia biedt meer dan een zorgeloze zonvakantie. Het land heeft een prachtige natuur, indrukwekkende cultuur en een rijke historie. Ervaar het Afrikaanse leven op de Albert markt in de hoofdstad Banjul. Je hoeft je op vakantie niet druk te maken over de vreemde taal, in Gambia spreken ze gewoon Engels als officiële taal. Er wordt ook Wolof, Fula en Mandingo gesproken, maar dat is niet voor iedere vakantieganger weggelegd. De populairste badplaatsen voor een zonvakantie in Gambia zijn Fajara, Kololi en Kotu. Over een lengte van 10 kilometer vind je prachtige all inclusive hotels.

Voordelige jongerenreizen naar Gambia

Op Jongerenreizen Atlas vind je in één overzicht goedkope all inclusive & last minute reizen naar Gambia. Van standaard hotels tot luxe all inclusive hotels direct aan zee. Boek een jongerenreis naar Gambia en geniet van de prachtige stranden, luxe verblijven en de Afrikaanse sfeer.

Atlas toppers in Gambia

Met deze zoekcriteria is er geen accommodatie beschikbaar.
Klik hier om terug te keren naar de homepage.