Ma - vr.: 09:00 - 17:00

LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Turkije (1091)
Plaatsen
Cruise (1)

Over de Jongerenreizenatlas

Welkom op de jongerenreizen atlas. Op deze website vind je een uitgebreid overzicht van alle jongerenreizen & goedkope groepsvakantie aanbiedingen naar Cruise. Zie je door de bomen het bos niet meer dan is de jongerenreizen atlas er voor je om te helpen je ideale vakantiebestemming te vinden. Je kunt aan de hand van je wensen een overzicht creeeren van de hotel, appartement of vakantievilla aanbiedingen in Cruise. Zo weet je zeker dat je de goedkoopste aanbieding hebt gevonden. Met een klik kun je vervolgens direct de vakantie van je jongerenvakantie keuze boeken bij de aanbieder. Bekijk hier het actuele aanbod van jongerenreizen in Cruise:

Zomervakantie Atlas toppers in Cruise

Blue Cruise Marmaris

Turkije Zuid Egeïsche Kust Cruise

De zuidkust van Turkije bezit een schat aan bezienswaardigheden: ruïnes, kleine baaitjes, een spannende kloof in de rotsen en de mooiste witte zandstranden die u kunt bedenken.
Al zeilend op een

typisch Turkse houten zeilboot, ook wel "Gület" genoemd doet u al deze bijzonderheden van de Turkse kust aan. U verblijft tijdens de tocht in een tweepersoonscabine die voorzien is van een tweepersoonsbed, douche en toilet. Aan boord worden alle maaltijden geserveerd die u, genietend van verschillende schitterende uitzichten, kunt eten. Alle maaltijden, het ontbijt, de lunch en het diner zijn inclusief tijdens deze Blue Cruise want er zijn namelijk koks aan boord die u laten kennismaken met de Turkse keuken.
Tijdens de zeiltocht zullen er regelmatig "privé-strandjes" worden bezocht waar zich verder niemand bevindt!
Uiteraard is er voldoende tijd om te zwemmen en verschillende dorpjes te bezoeken waar de Gület aanmeert.
Aan boord is er de mogelijkheid om muziek te luisteren, er is een kleine muziekinstallatie die u en uw medereizigers mogen gebruiken.
Na afloop van de Blue Cruise kunt u uw vakantie verlengen en verblijven in een hotel in Marmaris, Calis of Ílüdeniz.

Programma van de Blue Cruise:
DAG 1:
Aankomst in de haven van Marmaris, welkomstdiner aan boord van de Gület en de eerste overnachting.

DAG 2:
Na het ontbijt zeilt u naar Ekincik waar er tijd is om te zwemmen en te zonnen. In de namiddag is het mogelijk om met lokale bootjes naar de ruïnes van Caunos te varen (optioneel en tegen betaling). Het diner en de nacht brengt u door aan boord bij Ekincik.

DAG 3:
Vroeg in de ochtent vertrekt de kapitein al richting de wereld beroemde Fethiye golf. Hier bezoekt u één van de mooiste stranden ter wereld, witte stranden en helderblauw water. Ontbijt nuttigt u op het eiland van Tersane, hier heeft u wat vrije tijd. Later wordt de Batik hamam bezocht en wordt er gezeild naar Kizilda. Hier is het diner en de overnachting.

DAG 4:
Vroeg in de ochtend komt u aan in de haven van Fethiye waar de Saklikent Canyon bezocht kan worden. U blijft in de haven om te dineren en overnachten.

DAG 5:
Na het ontbijt vertrekt u uit de haven van Fethiye richting de Gocek eilanden. Na een aantal zwemstops zeilt u door naar Yassica eiland. Hier is het diner en de overnachting met een prachtig uitzicht.

DAG 6:
Vandaag is dé dag voor alle snorkel- en duikliefhebbers. Na het ontbijt bezoekt u de Bedri Rahmi Bay, een gedeelte van deze ruïne staat onderwater. De lunch staat klaar in Sarsala, 's middags wordt er verder gezeild naar Aga Limani. Hier is het diner en de overnachting.

DAG 7:
Heel vroeg in de ochtend gaat u naar de Kardiga Bay. De tocht wordt onderbroken door een aantal zwemstops, nog even heerlijjk genieten. De terugtocht, langs Paradise Island van de cruise is aangebroken. 's Avonds meert u weer aan in Marmaris en heeft u voldoende tijd om uitgebreid te winkelen en het centrum van het dorp te bezoeken. Het diner en de overnachting zijn op de boot in de haven van Marmaris zijn.


DAG 8:
Na het ontbijt gaat de transfer naar de luchthaven of de hotels voor een langer verblijf in Turkije.

LET OP: De kapitein kan de route wijzigen i.v.m. weersomstandigheden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen