Ma - vr.: 09:00 - 17:00

LiveZilla Live Help

Hotel Fiskardo Bay

[KEY 'DIMENSION_ID_1' DOES NOT EXIST]: Logies/ontbijt Ligging en omgeving: Afstand tot luchthaven: circa 50 kilometer Afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt: circa 200 meter Afstand tot dichtstbijzijnde restaurant: circa 200 meter Afstand tot centrum:

circa 200 meter Afstand tot strand: circa 200 meter Voorzieningen Complex: Bedlinnen inclusief (verschoning 3 keer per week) Handdoeken inclusief (verschoning 7 keer per dag) Schoonmaak kamer 7 keer per dag Babybedje (gratis) 2-persoonskamer - geschikt voor 2 personen: Oppervlakte: ca. 20 m² Het mooie Kefalonia is één van de minder bekende eilanden van Griekenland. Geheel ten onrechte, aldus mijn gids Nestoras. Nestoras is geboren en getogen op Kefalonia, en net als de andere eilandbewoners bijzonder trots op zijn geboortegrond. Hij kan niet begrijpen dat er mensen zijn die de voorkeur geven aan één van de andere Griekse eilanden. Geen van de eilanden heeft zulk mooi natuurschoon als Kefalonia, vindt Nestoras. Want waar vind je zoveel zeldzame bloemen en planten en zelfs wilde paarden? Juist ja, in het Áenos-gebergte op Kefalonia. En waar vind je druipsteengrotten met onderaardse zalen zó groot dat er concerten in worden gegeven? Op Kefalonia natuurlijk. Overtuigd en aangestoken door het enthousiasme van Nestoras ben ik een week lang zoveel mogelijk op pad gegaan. Iedere dag ontdekte ik iets nieuws. Stille baaitjes met idyllische stranden, rustige dorpjes, kerken, kloosters en musea, gezellige taverna’s en restaurants op prachtige locaties. Een week en heel wat autorij-uren later besloot ik dat ik zo niet tot rust zou komen. En ik ben dus nog maar een extra week gebleven. Om optimaal te genieten van Kefalonia, één van Griekenland’s best bewaarde geheimen.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Eliza Was HereZie site aanbieder€ 755,00vrije keuze
[KEY 'DIMENSION_ID_1' DOES NOT EXIST]: Logies/ontbijt Ligging en omgeving: Afstand tot luchthaven: circa 50 kilometer Afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt: circa 200 meter Afstand tot dichtstbijzijnde restaurant: circa 200 meter Afstand tot centrum: circa 200 meter Afstand tot strand: circa 200 meter Voorzieningen Complex: Bedlinnen inclusief (verschoning 3 keer per week) Handdoeken inclusief (verschoning 7 keer per dag) Schoonmaak kamer 7 keer per dag Babybedje (gratis) 2-persoonskamer - geschikt voor 2 personen: Oppervlakte: ca. 20 m² Het mooie Kefalonia is één van de minder bekende eilanden van Griekenland. Geheel ten onrechte, aldus mijn gids Nestoras. Nestoras is geboren en getogen op Kefalonia, en net als de andere eilandbewoners bijzonder trots op zijn geboortegrond. Hij kan niet begrijpen dat er mensen zijn die de voorkeur geven aan één van de andere Griekse eilanden. Geen van de eilanden heeft zulk mooi natuurschoon als Kefalonia, vindt Nestoras. Want waar vind je zoveel zeldzame bloemen en planten en zelfs wilde paarden? Juist ja, in het Áenos-gebergte op Kefalonia. En waar vind je druipsteengrotten met onderaardse zalen zó groot dat er concerten in worden gegeven? Op Kefalonia natuurlijk. Overtuigd en aangestoken door het enthousiasme van Nestoras ben ik een week lang zoveel mogelijk op pad gegaan. Iedere dag ontdekte ik iets nieuws. Stille baaitjes met idyllische stranden, rustige dorpjes, kerken, kloosters en musea, gezellige taverna’s en restaurants op prachtige locaties. Een week en heel wat autorij-uren later besloot ik dat ik zo niet tot rust zou komen. En ik ben dus nog maar een extra week gebleven. Om optimaal te genieten van Kefalonia, één van Griekenland’s best bewaarde geheimen.
 Lees meer bij Eliza Was Here