Ma - vr.: 09:00 - 17:00

LiveZilla Live Help

Hotel El Mouradi Palace

Het El Mouradi Palace Hotel is een goed verzorgd en comfortabel 5* hotel, dat behoort tot de El Mouradi hotelketen. Het El Mouradi Palace hotel ligt direct aan het zandstrand in het

authentieke havenplaatsje Port el Kantaoui.

Lees meer over deze accommodatie

  • Alternatieven
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (1)
Op dit moment hebben wij geen online aanbiedingen voor Hotel El Mouradi Palace in Port El Kantaoui, Tunesië, Tunesië. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij één van onze partnerreisbureaus
Een schitterend paleisje met een ruime keuze aan faciliteiten, direct aan een fijn, wit zandstrand gelegen. Zo laat El Moudai Palace zich het beste omschrijven. Uitrusten, ontspannen en van de zon genieten zijn dé belangrijkste ingrediënten van je vakantie in dit schitterende hotel.


In dit grote resort zijn de mogelijkheden hiertoe namelijk enorm. Zo is er het witte zandstrand, dat zich perfect leent voor een heerlijke vakantie vol zon, zee en strand. Maar ook een groot zwembad, compleet met een heerlijk zonneterras zijn aanwezig om je dagen zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. En ook de sporters komen hier niets tekort. Lekker een balletje slaan op de tennisbaan of een dagje golfen op de schitterende golfbaan die tegenover het hotel ligt, om daarna weer bij te komen onder de heerlijk warme Tunesische zon.


In 2005 opende El Mouradi Palace haar eigen Thalasso center, compleet met allerlei soorten behandelingen, massages en therapieën. Heerlijk om eens écht een dagje te ontspannen. Drink daarna een lekkere muntthee in het Moorse Jasmin café om je dag helemaal goed af te sluiten.
 Bekijk meer vakanties bij Jiba
Het El Mouradi Palace Hotel is een goed verzorgd en comfortabel 5* hotel, dat behoort tot de El Mouradi hotelketen. Het El Mouradi Palace hotel ligt direct aan het zandstrand in het authentieke havenplaatsje Port el Kantaoui.
 Bekijk meer vakanties bij Sky Tours
In het mooi El Mouradi Palace zijn de mogelijkheden enorm! Zo is er het witte zandstrand, dat zich perfect leent voor een heerlijke vakantie vol zon, zee en strand. Maar ook een groot zwembad, compleet met een heerlijk zonneterras zijn aanwezig om uw dagen zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. En ook de sporters komen hier niets tekort. Lekker een balletje slaan op de tennisbaan of een dagje golfen op de schitterende golfbaan die tegenover het hotel ligt, om daarna weer bij te komen onder de heerlijk warme Tunesische zon.
 Bekijk meer vakanties bij Sunweb
Uw Kampeervakantie in Hotel El Mouradi Palace, Bron: Sky Tours
Uw in Hotel El Mouradi Palace (Bron: Sky Tours)
  • Hotel El Mouradi Palace