Ma - vr.: 09:00 - 17:00

LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Thailand (45)

Over de Jongerenreizenatlas

Welkom op de jongerenreizen atlas. Op deze website vind je een uitgebreid overzicht van alle jongerenreizen & goedkope groepsvakantie aanbiedingen naar Rondreis Thailand. Zie je door de bomen het bos niet meer dan is de jongerenreizen atlas er voor je om te helpen je ideale vakantiebestemming te vinden. Je kunt aan de hand van je wensen een overzicht creeeren van de hotel, appartement of vakantievilla aanbiedingen in Rondreis Thailand. Zo weet je zeker dat je de goedkoopste aanbieding hebt gevonden. Met een klik kun je vervolgens direct de vakantie van je jongerenvakantie keuze boeken bij de aanbieder. Bekijk hier het actuele aanbod van jongerenreizen in Rondreis Thailand:

Atlas toppers in Rondreis Thailand

Rondreis Thailand All In <BR>

Thailand Rondreis Thailand Vertrekplaats: Bangkok

AlgemeenEen reis waarbij u eigenlijk alleen wat zakgeld mee hoeft te nemen! Deze 16-daagse "All In" reis voert u langs de belangrijkste hoogtepunten van Thailand, zoals het bruisende Bangkok, de historische River

Kwai, de oude hoofdstad Ayutthaya, de Gouden Driehoek en Chiang Mai. Aan het einde van de reis kunt u aan het strand van Pattaya nog enkele dagen heerlijk uitrusten. Bij dit alles is ook nog eens heel veel inclusief, zoals dagelijks ontbijt, lunch en diner (m.u.v. de dagen aan het strand), 2 drankjes in de bus, entreegelden en de indrukwekkende excursie 'fietsen in Bangkok?. We hebben slechts een beperkt aantal plaatsen per datum beschikbaar, boek dus snel om teleurstelling te voorkomen... HotelsU verblijft tijdens uw rondreis in goede 3-/4-sterren hotels voorzien van minimaal badkamer met bad/douche en toilet, tv, telefoon, minibar en airco. Tijdens de laatste dagen verblijft u in de badplaats Pattaya in het in Nederland zeer bekende 4-sterren Thai Garden Resort. Dit hotel is recentelijk geheel verbouwd en vernieuwd en beschikt o.a. over een restaurant, coffee shop, pub en 63 meter lang zwembad met aqua bedden, jacuzzi, swim-up jets en voetmassage. Tegen betaling kunt u gebruik maken van een heerlijke Thaise massage. Uw kamer in Thai Garden Resort is o.a. voorzien van een badkamer met bad of douche, toilet en föhn, tv, telefoon, kluisje, minibar, waterkoker en airco. VerzorgingU verblijf op basis van volpension, inclusief 10x diner en 1 dinerbox voor in de trein (op dag 12 t/m 15 geen diner), 10x warme lunch (op dag 12 t/m 15 geen lunch) en dagelijks 2 drankjes per persoon per dag in de bus (frisdrank of water, geldt niet op dag 13 t/m 15). Tevens zijn entreegelden en de excursie 'fietsen in Bangkok' op dag 4 inbegrepen. Extra informatieKinderkorting: baby's t/m 1 jr betalen ? 29 p.p. (geen eigen stoel in vliegtuig) mits bij 2 volbetalenden op kamer. Minimum deelname: 15 personen. Uiterste termijn van annulering bij onvoldoende deelname 21 dagen voor vertrek. Vóór deze termijn is het niet mogelijk om het aantal deelnemers van deze reis bekend te maken. We behouden ons het recht voor om de reis in een andere volgorde uit te voeren. Vluchttijden onder voorbehoud. Heenreis vertrek vanuit Düsseldorf ca. 17.20u., aankomst Bangkok ca. 09.15u. de volgende ochtend. Terugreis vertrek vanuit Bangkok ca. 11.15u., aankomst Düsseldorf ca. 18.15u. De maaltijden zijn aangepast aan de gewoontes van het betreffende vakantieland. Voor uw verblijf in Thailand dient u in het bezit te zijn van een paspoort dat bij terugkomst in Nederland nog minimaal 6 maanden geldig is. Voor deze reis is het verstrekken van diverse persoonlijke (paspoort)gegevens noodzakelijk. Wij willen u erop wijzen dat u zelf verantwoordelijk bent voor het correct doorgeven / controleren van deze gegevens. Gofun is niet aansprakelijk voor fouten in de door u verstrekte persoonlijke gegevens als namen, geboortedata, paspoortgegevens etc. Eventuele wijzigings- en/of annuleringskosten die hieruit voortvloeien zijn geheel voor eigen rekening.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen