Ma - vr.: 09:00 - 17:00

LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Marokko (96)

Over Marokko

Vakantie Marokko, combineer cultuur, strand en feest!

Een vakantie in Marokko is een combinatie van feesten en cultuur. Marokko is een zeer mooi land met een boeiende cultuur en vol emotie en charme. De koningssteden Marrakech en Agadir en de stad Casablanca zijn indrukwekkende locaties voor een jongerenvakantie. De exotische discotheken en buikdanseressen zorgen voor een ontspannen sfeer. Maak een groepsreis door Marokko en je zult versteld staan van de schoonheden!

Casablanca ontdekken........

Casablanca is de grootste stad van Marokko en is een prima bestemming als je een strandvakantie wilt combineren met een boeiende, moderne stad. Casablanca heeft een grote keuze aan restaurants en hotels. Vlakbij Ain Diab ligt een klein strand waar vele strandclubs liggen.

Scala aan uitgaansgelegenheden in Marrakech

Marrakech, ook wel de parel van het zuiden genoemd is een bezoek waard! Marrakech bestaat uit een oud en nieuw gedeelte. De Medina, oftewel het oude stadsdeel, is het kloppende hart van de stad. Ville Nouvelle is daarentegen een stuk rustiger en moderner. De twee stijlvolle clubs Pacha Marrakech en La Plage Rouge met zwembaden, bekende dj s en het sjieke uitstraling zorgen voor een onvergetelijke stapavond!

Marokkaanse muziek en dans in Agadir

Aan de westkust van Marokko ligt de havenstad Agadir. Gezellige cafeetjes in Agadir liggen in en rond de medina. Veel luxe hotels in Agadir liggen direct aan het strand en beschikken meestal over een zwembad, beautycentrum, restaurant en tennisbanen. Dan in de avonduren mee op de Marokkaanse muziek. Ga ook eens een kijkje nemen rondom de moskee, hier liggen diverse terrassen, discotheken en veel bazaars.

Kies voor een jongerenvakantie in Marokko, durf eens iets anders!

Een jongerenvakantie in Marokko is misschien niet het eerste waar je aan zult denkt. Wil je meer beleven dan alleen uitgaan, dan is Marokko een goede optie voor een jongerenvakantie. Tijdens een groepsreis voor jongeren in Marokko proef je Afrikaanse sfeer, ontdek je de Marokkaans cultuur en heb je de mogelijkheid om de magische koningssteden te bezoeken. Vergelijk online hotels in Marokko en boek voor een scherpe prijs je vakantie Marokko.

Atlas toppers in Marokko

Met deze zoekcriteria is er geen accommodatie beschikbaar.
Klik hier om terug te keren naar de homepage.