Ma - vr.: 09:00 - 17:00

LiveZilla Live Help

Appartement Sun Beach Resort

Sun Beach Resort is gelegen in het hartje van het vakantieoord Ialyssos, vlakbij een prachtig strand. U geniet hier van een vakantie met een relaxte sfeer, uitzonderlijke service en hoge kwaliteit van

eten en drinken. Dit resort is bovendien een paradijs voor kinderen! Het vrolijke animatieteam zorgt ervoor dat u en uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Bovendien is er een leuk kinderzwembad met glijbaan. Kortom een ideale bestemming voor uw hele gezin, dus pak snel uw koffers!

Lees meer over deze accommodatie

  • Alternatieven
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (3)
Op dit moment hebben wij geen online aanbiedingen voor Appartement Sun Beach Resort in Ialyssos, Rhodos, Griekenland. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij één van onze partnerreisbureaus
Bekend door zijn uitzonderlijke service en hoge kwaliteit, kortom een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin.

Sun Beach Resort is vrijwel direct aan het strand van Ialyssos gelegen, in het noordwesten van het eiland. Het dorp Ialyssos en het centrum liggen op ongeveer 7 minuten wandelafstand. De stad Rhodos met zijn prachtige middeleeuwse wijk ligt op nauwelijks 10 minuten rijden. De appartementen zijn door een weg gescheiden van het hoofdgebouw, dat aan het strand is gelegen.


Eten in restaurant Artemis is een ware belevenis, dankzij de kookdemonstraties en hoge kwaliteit van het eten.
 Bekijk meer vakanties bij Jiba
Sun Beach Resort is gelegen in het hartje van het vakantieoord Ialyssos, vlakbij een prachtig strand. U geniet hier van een vakantie met een relaxte sfeer, uitzonderlijke service en hoge kwaliteit van eten en drinken. Dit resort is bovendien een paradijs voor kinderen! Het vrolijke animatieteam zorgt ervoor dat u en uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Bovendien is er een leuk kinderzwembad met glijbaan. Kortom een ideale bestemming voor uw hele gezin, dus pak snel uw koffers!
 Bekijk meer vakanties bij Sunweb
Uw Kampeervakantie in Appartement Sun Beach Resort, Bron: Sunweb
Uw in Appartement Sun Beach Resort (Bron: Sunweb)
  • Appartement Sun Beach Resort
  • Appartement Sun Beach Resort
  • Appartement Sun Beach Resort