Ma - vr.: 09:00 - 17:00

LiveZilla Live Help

Aegean View Aqua Resort

Bovenop de groene heuvels in de omgeving van Kos-Stad ligt het groots opgezette Aegean View Aqua Resort. De mooie en ruime kamers bevinden zich in de kleine gebouwtjes die verspreid liggen tussen

de kleurrijk aangelegde tuinen. Zwemliefhebbers zullen zich prima vermaken in één van de zwembaden met nieuwe waterglijbanen. Ook de inwendige mens wordt verwend! U kunt de hele dag door smullen van de meest heerlijke snacks en ijsjes. En natuurlijk moet u een van de exotische drankjes aan de poolbar proberen!

Lees meer over deze accommodatie

 • Alternatieven
 • Beschrijvingen (2)
 • Foto's (5)
Op dit moment hebben wij geen online aanbiedingen voor Aegean View Aqua Resort in Kos Stad, Kos, Griekenland. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij één van onze partnerreisbureaus
Aegean View Aqua Resort is een luxe vakantieverblijf in een rustige en ontspannen omgeving. Vanaf het zeer mooi en hogergelegen resort heb je een adembenemend uitzicht over de Egeïsche Zee. Het is voorzien van verscheidene faciliteiten waaronder diverse zwembaden, nieuwe waterglijbanen en een groot zonneterras met ligbedden en parasols. Hier kun je heerlijk genieten!
 Bekijk meer vakanties bij Jiba
Bovenop de groene heuvels in de omgeving van Kos-Stad ligt het groots opgezette Aegean View Aqua Resort. De mooie en ruime kamers bevinden zich in de kleine gebouwtjes die verspreid liggen tussen de kleurrijk aangelegde tuinen. Zwemliefhebbers zullen zich prima vermaken in één van de zwembaden met nieuwe waterglijbanen. Ook de inwendige mens wordt verwend! U kunt de hele dag door smullen van de meest heerlijke snacks en ijsjes. En natuurlijk moet u een van de exotische drankjes aan de poolbar proberen!
 Bekijk meer vakanties bij Sunweb
Uw Kampeervakantie in Aegean View Aqua Resort, Bron: Sunweb
Uw in Aegean View Aqua Resort (Bron: Sunweb)
 • Aegean View Aqua Resort
 • Aegean View Aqua Resort
 • Aegean View Aqua Resort
 • Aegean View Aqua Resort
 • Aegean View Aqua Resort