Ma - vr.: 09:00 - 17:00

LiveZilla Live Help

Hotel Nautilus

Hotel Nautilus is een leuk sfeervol complex waar u een plezierige vakantie zult beleven. De ligging van het complex is prachtig u heeft dan ook een schitterend uitzicht over de zee. Op

een ligbedje aan het zwembad kunt u heerlijk genieten en bent u zeker van het ultieme vakantie gevoel. U kunt uzelf hier uitstekend vermaken met de faciliteiten die aanwezig zijn.

Lees meer over deze accommodatie

  • Alternatieven
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (3)
Op dit moment hebben wij geen online aanbiedingen voor Hotel Nautilus in Barbati, Corfu, Griekenland. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij één van onze partnerreisbureaus
Hotel Nautilus is een leuk sfeervol complex waar u een plezierige vakantie zult beleven. De ligging van het complex is prachtig u heeft dan ook een schitterend uitzicht over de zee. Op een ligbedje aan het zwembad kunt u heerlijk genieten en bent u zeker van het ultieme vakantie gevoel. U kunt uzelf hier uitstekend vermaken met de faciliteiten die aanwezig zijn.
 Bekijk meer vakanties bij Sunweb
Hotel Nautilus ligt op één van de mooiste locaties van Corfu: aan de oostkant van het eiland, tussen Corfu-Stad en Kassiopi, in het plaatsje Barbati. Dit gezellige familiehotel biedt je een prachtig uitzicht over de baai van Barbati. Hotel Nautilus is een sfeervol complex en heeft diverse faciliteiten zoals een comfortabele lounge met televisie en de mogelijkheid tot tafeltennis en basketbal. Bij het zwembad zijn ligbedden en een bar waar je de hele dag snacks en drankjes kunt nuttigen.

 Bekijk meer vakanties bij Jiba
Vanaf het zwembad van Hotel Nautilus heeft u een werkelijk spectaculair uitzicht over de helderblauwe zee en de groene natuur van Corfu. Op enkele meters afstand vindt u een priv├ęstrand waar u op houten vlonders kunt genieten van de warme zon en een verkoelend zeebriesje. Dat wordt lekker onbezorgd genieten!
 Bekijk meer vakanties bij Vaya
Uw Kampeervakantie in Hotel Nautilus, Bron: Sunweb
Uw in Hotel Nautilus (Bron: Sunweb)
  • Hotel Nautilus
  • Hotel Nautilus
  • Hotel Nautilus