Ma - vr.: 09:00 - 17:00

LiveZilla Live Help

Hotel Helios Spa & Resort

In het Helios Spa & Resort geniet u van een welverdiende vakantie met alles er op en er aan! De kinderen van jong tot oud vermaken zich in de zwembaden de animatie en

de miniclub terwijl u geniet van de Bulgaarse zon, zee en een drankje bij de poolbar! Aan sport geen gebrek wat dacht u van s'ochtens een balletje slaan op de tennisbaan? En na zo'n actieve dag is het natuurlijk tijd voor wat ontspanning met een schoonheidsbehandeling, massage of één van de vele avond liveshows!

Lees meer over deze accommodatie

  • Alternatieven
  • Beschrijvingen (2)
Op dit moment hebben wij geen online aanbiedingen voor Hotel Helios Spa & Resort in Gouden Strand Golden Sands, Zwarte Zee, Bulgarije. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij één van onze partnerreisbureaus
Een luxueus resort met één van de mooiste uitzichten op het Gouden Strand.
 Bekijk meer vakanties bij Jiba
In het Helios Spa & Resort geniet u van een welverdiende vakantie met alles er op en er aan!
De kinderen van jong tot oud vermaken zich in de zwembaden de animatie en de miniclub terwijl u geniet van de Bulgaarse zon, zee en een drankje bij de poolbar!
Aan sport geen gebrek wat dacht u van s'ochtens een balletje slaan op de tennisbaan? En na zo'n actieve dag is het natuurlijk tijd voor wat ontspanning met een schoonheidsbehandeling, massage of één van de vele avond liveshows!
 Bekijk meer vakanties bij Vaya