Ma - vr.: 09:00 - 17:00

LiveZilla Live Help

Appartement Central

Nieuw dit jaar in het aanbod van Sunweb Vakanties. Aparthotel Central, een prachtig complex met kamers en appartementen. Met een ideale ligging, vlak bij het strand en het centrum, en de vele

faciliteiten maken dit complex tot een heerlijke vakantie. U kunt ontspannen in één van de wellnessfaciliteiten, een duik nemen in het zwembad of uw haar laten doen bij de kapsalon die zich ook in het complex bevindt.

Lees meer over deze accommodatie

  • Alternatieven
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (3)
Op dit moment hebben wij geen online aanbiedingen voor Appartement Central in Gouden Strand Golden Sands, Zwarte Zee, Bulgarije. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij één van onze partnerreisbureaus
Appartementen Central heeft mooie appartementen en ligt perfect wat betreft strand en centrum! Verwen uzelf met een complete welnessbehandeling! Tafeltennis, biljart en plezier maken in het zwembad: iedereen heeft het naar zijn zin in Appartementen Central!
 Bekijk meer vakanties bij Vaya
Nieuw dit jaar in het aanbod van Sunweb Vakanties. Aparthotel Central, een prachtig complex met kamers en appartementen. Met een ideale ligging, vlak bij het strand en het centrum, en de vele faciliteiten maken dit complex tot een heerlijke vakantie. U kunt ontspannen in één van de wellnessfaciliteiten, een duik nemen in het zwembad of uw haar laten doen bij de kapsalon die zich ook in het complex bevindt.
 Bekijk meer vakanties bij Sunweb
Uw Kampeervakantie in Appartement Central, Bron: Sunweb
Uw in Appartement Central (Bron: Sunweb)
  • Appartement Central
  • Appartement Central
  • Appartement Central